Reinigen

Rioolservice Randmeren heeft de beschikking over een profesioneel uitgeruste service-wagen. Onze service wagen is voorzien van een hoge druk rioolreinigings machine. Deze machine heeft een werkdruk van 150 Bar en levert 50 ltr water per minuut.

Om adequaat uw verstopping te verhelpen of voor langere tijd te kunnen reinigen hebben wij onze service-wagen uitgebreid naar een waterinhoud van maar liefst 1.500 liter. Hierdoor kunnen wij u langer onze service verlenen zonder water te hoeven bijtanken.

De hoge druk reiniger is voorzien van een afstandsbediening zodat wij tijdig en snel kunnen inspelen op de situatie ter plekke.

Rioolservice Randmeren heeft de service-wagen uitgerust met een verwarmingssysteem zodat wij ook in de winter uw riolering kunnen ontstoppen en reinigingswerkzaamheden kunnen uitvoeren.

Reinigen vetvangputten

Wij ledigen uw vetvangput en voeren de inhoud op een milieuwaardige manier af. Hierna reinigen wij de toevoerleiding en uw vetvangput / vetafscheider zodat u weer optimaal gebruik kan maken van uw vetvangput / vetafscheider en u problemen met de milieuinstanties voorkomt.

Reinigen olie-sporen

Ook voor het verwijderen van oliesporen kunt u bij Rioolservice Randmeren terecht. Onze service-wagen kan worden voorzien van een sproeiboom die met speciale injectoren en milieuvriendelijke ontvetter de olieresten of brandstofsporen op een vervuild wegdek verwijdert.

 

 

 

 

Service
Wij stellen u niet teleur!
-