Duurzame oplossing

Vetvangputten / vetafscheiders

Sinds september 2006 geldt er in heel Europa een standaard normering en regelgeving met betrekking tot vetafscheiders. Deze normering is beschreven in een nieuwe Europese norm, de NEN-EN 1825. In deze normering is beschreven dat alle vetafscheiders dienen te voldoen aan deze norm en deze voorzien moeten zijn van een CE-markering.

De door Rioolservice Randmeren aangeboden afscheiders zijn getest op de punten zoals vereist om een CE-markering te mogen voeren.

De CE-markering voor vetafscheiders houdt in dat alle vetafscheiders, voorzien van CE-markering, zijn getest op:

- Brandklasse E

- Waterdichtheid

- Functionele eisen

- Sterkte en stabiliteit

- Duurzaamheid

De door Rioolservice Randmeren te leveren vetafscheiders zijn voorzien van een Rendements Attest LGA / TuV Rheinland en CE-markering.

 

Hemelwater infiltratie systemen

Rioolservice Randmeren levert ook hemelwaterinfiltratie systemen. Na opname van de werkzaamheden wordt de capaciteit van het infiltratiesysteem berekend.  Het infiltratiesysteem van gerecycled materiaal wordt in de grond geplaatst en voorzien van een zandvangput, beluchting / overstortvoorziening zodat uw hemelwaterafvoer zonder problemen functioneert.

 

Hemelwater hergebruik, grijswatersysteem

Het is ook mogelijk om uw hemelwater op te slaan in een basin en dit hemelwater te gebruiken om bijvoorbeeld uw toiletten mee door te spoelen. Rioolservice Randmeren informeert u graag over de mogelijkheden.

 

Service
Wij stellen u niet teleur!
-