Wat onze klanten van ons vinden

Recreatiepark De Driehoek

Rioolservice Randmeren helpt ons uitstekend om het rioolstelsel in orde te houden. Hiervoor hebben wij een onderhoudscontract afgesloten. Waardoor wij altijd verzekerd zijn van een goed werkend rioolstelsel op ons cbungalowpark door de preventief en correctief onderhoudswerkzaamheden van Rioolservcie Randmeren. En als zich er een calamiteit voordoet zijn ze altijd snel ter plekke om deze vakkundig en snel te verhelpen zodat onze bewoners nauwelijks overlast hebben.

 

Snelle service

Een verstopping komt altijd onverwacht en in het weekend, zoals bij ons het geval was. Door de goede bereikbaarheid en de snelle service van Rioolservcie Randmeren was de verstopping van ons toilet snel verholpen.

Henk,1-10-2016

Wow

Bij onze verstopping hebben jullie met de camera goed kunnen laten zien wat de oorzaak van de verstopping was. Hierdoor hebben wij het vertrouwen dat de boomwortels ook weg zijn en wij geen last meer hebben van verstoppingen. Het wow effect was er toen wij onze eigen riolering van binnen konden bekijken best wel spannend!

Piet,11-06-2016

Goed!

Ook de riolering van mijn chalet op de camping in Ermelo is door jullie goed ontstopt. De riolering is weer brandschoon dankzij de hoge drukspuitkop. Goed gedaan!

Karel,6-02-2015

Goed bezig

Bedankt dat jullie onze verstopping goed en vakkundig hebben verholpen. De service-monteur heeft met de hoge drukmachine ons riool schoongespoten en ons uitstekend geholpen. Indrukwekkend! Goed bezig.

Herman,6-09-2016

Service was geweldig

Bedankt dat jullie rekening hebben gehouden met mijn werktijden en het onststoppen van mijn doucheputje eind van de middag kon gebeuren.

 

Linda,4-4-2015
Service
Wij stellen u niet teleur!
-